Bästa Meline

Canon EOS 600D + EF-IS 18-55 IS II
 
Idag har andra veckan av skolan börjat, i början av september ska vi få varsin iPad. Tycker gymnasieelverna skulle få en varsin dator istället, aja, får se hur det blir att jobba med en iPad. Så mycket prat om val om gymnasielinje nu i 9:an också. Har ingen aning om vad jag vill gå, funderar på Foto, film och Media linjen på Klara gymnasiet men tror inte jag orkar pendla varje dag. Vi får se vart jag hamnar, haha.
 
Foto | | Kommentera

Matilda och Alisia

Canon EOS 600D + EF-IS 18-55 IS II
 
I torsdags tog jag kort med Matilda, efter ett tag kom Alisia så tog lite kort på henne också. I morse var jag på Emilia och Idas konfirmation, och ikväll ska jag på kalas hos min morbror. Tror jag ska gå ut och ta några bilder eftersom solen är framme. Ha en bra dag! :)
Foto | | En kommentar

♥ Ny design ♥

Canon EOS 600D + EF-IS 18-55 IS II
 
Finaste Matilda har gjort en ny design till mig, älskar den! Det är så skönt att få en ny egen design haha. Det är fortfarande några saker som behöver fixas, trodde jag kunde göra det själv men får nog be Matilda om hjälp haha. Vet att det ser lite konstigt ut med bilderna i mina gamla inlägg. Det är för att dom inte är i samma bredd som den här nya designen är i. Vet inte riktigt hur jag ska göra för att fixa det, så det får se ut så här ett tag. :)
 
Tack så jätte mycket för designen Matilda! Klicka på hennes namn för att komma in på hennes blogg, hon tar jätte fina bilder! ♥
 
Allmänt | | Kommentera
Upp