Pancakes & Caramel latte ♥

 
Hej!
Idag har jag sett på Let's be cops, tränat och så gick jag ut med Hannah för någon timme sen. Nu ska jag mysa ner mig i sängen. Så skönt med höstlov! Marcus är i Göteborg och hälsar på sin pappa, saknar han så men har varit med mina kompisar dom här dagarna så det går bra ändå ;) Han kommer hem på torsdag så då ska jag krama honom :D
 
Har varit galen i caramel latte och amerikanska pannkakor dom här veckorna haha, så galet gott! Pannkakorna gör jag bara på 1 banan, 2 ägg och 1dl havregryn. Så det är både nyttigt och gott :)
Jag har aldrig hittat Caramel Sirap så gjorde en istället, det var väldigt enkelt och smakar som den man betalar för! Kan lägga upp receptet till den någon dag.
 
Ha en forsatt bra vecka!
 
 
Allmänt | | Kommentera

Lady Gaga

 
Förra veckan var jag på Lady Gaga! Det var så himla roligt att få se henne, fick rysningar och log hela tiden. Åkte dit med hela min familj haha, men vi hade det roligt :) När hon sjöng "Born this way" grät jag haha, så himla vackert! fick inte så bra bilder så visar några bara.
 
Jag och mamma ♥
 
 
Allmänt | | Kommentera

Arvika mârten

 
Hej! I helgen var det Arvika Mârten och det var så himla mysigt och jag hade jätteroligt med mina kompisar på kvällen. På marknaden köpte jag bara munkar, langos, hello kitty ballong (♥) och brända mandlar. Hittade en väska men när jag skulle köpa den så var det någon som redan köpt den.. tråkigt, den var perfekt för datorn och den va billig!
 
Nu är jag i skolan och ska ha två till lektioner innan jag slutar. På tisdags eftermiddagarna har vi två pass då vi får själva välja vad vi vill arbeta med för att vi inte ska behöva ta med något hem. Jättebra tycker jag men tråkigt när man inte har något man har missat på lektionerna.. då vill man ju helst hem haha ;)
Ska färga håret sen när jag kommer hem, skolkort imogon!
 
Ha en bra dag! ♥
Allmänt | | Kommentera
Upp